Mooie vrouw zoekt stoere man. Den Haag

VROUWELIJKE VROUW ZOEKT MANNELIJKE MAN.

stuur Manon uit Den Haag een gratis berichtjeHallo mannen. Ik ben manon, 22 jaar oud. Ik ben een vrolijke frisse vrouw op zoek naar een leuke sterke man om te daten. Waarom op een sexdating site? Omdat ik geen geheim daarvan wil maken dat ik sex zoek. Natuurlijk met een goede man. Ik vind het leuk om in sex te experimenteren, elke dag iets nieuws uitproberen maar binnen gezonde grenzen natuurlijk. Ik vind mijn uiterlijk wel belangerijk en ben niet een van de mensen die zegt dat het onbelangelijk is of je goed eruitziet of niet. Ik zorg goed voor mezelf en ik waardeer dat ook in andere mensen. Ik ben aantrekkelijk, mannen vinden mij vaak mooi maar ik hou niet elke man leuk genoeg om daar naar bed toe mee te gaan. Vaak zie ik dat de man niet mannelijk is en zulk soort mannen wil ik niet in mijn bed hebben. Ik hou van stoere mannen. Ik wil een vrouw zijn in sterke mannelijke handen. Ik denk dat een vrouw vrouwelijk moet zijn en man mannelijk en niet andersom. Misschien ben ik te ouderwets maar ja.. Is er een man die ook zo denkt, die op zoek naar dating is en die daarbij mij leuk vindt? Daar wil ik snel van horen 🙂 Kus. Manon

Contactgegevens van Manon uit Denen Haag