Op zoek naar vrije relatie

VROUW ZOEKT SEX PARTNER VOOR OPEN RELATIE

stuur Chantalle uit Lelystad een gratis berichtjeHallo. Mijn naam is Chantalle. Ik een jonge leuke vrouw uit Lelystad. Ik zou graag contact willen hebben met een man die ook net als ik op zoek naar een vrije relatie is. Ik heb een beetje moeite met teveel vastigheid. Ik heb een leuk en interessant leven, vrienden en sociale contacten en genoeg te doen. Maar ik mis toch iets, en dat is een soort van open relatie met een man waarin we elkaar een beetje vrijlaten. Dus niet meteen gaan samenwonen en huisje boompje beestje en elkaar helemaal claimen, maar juist meer iets losjes zodat we ook nog buiten elkaar om van het leven kunnen genieten. Maar als we dan toch samenzijn dat het ook echt leuk en spannend is. Zoals bijvoorbeeld in de pause van ons werk even snel afspreken om even een vluggertje te doen op het toilet of in het park bijvoorbeeld. Mogen natuurlijk ook andere spannende plekjes of afspraakjes zijn natuurlijk, maar het gaat om het idee. Snap jij een beetje welke kant ik op wil, en lijkt jou dat wel wat om een partner te hebben maar nog wel andere pleziertjes buiten de deur te hebben zonder je schuldig te hoeven voelen?

Contactgegevens van Chantalle uit Lelystad