Sexdating. Slaaf gezocht

v/a/Anal-Lies/splash.jpg
Stuur Anal-Lies uit De Bilt een bericht

Meesteres zoekt slaaf

Wie wil er mijn slaaf worden? Ik ben op zoek naar een onderdanig slaafje dat mij wil aanbidden en mijn opdrachten uitvoert. Tevens wil ik dat hij mijn straffen ondergaat en in ontvangst neemt. Mijn straffen bestaan uit vernedering onderdanigheid en uit lijfstraffen doormiddel van pijnprikkels. Dus je moet er wel tegenkunnen om klappen met een zweep te ontvangen of vastgebonden worden en natuurlijk om mij je ultieme submissie te tonen. Ik ben zelf een van deze te tonen door mijn high heels te likken en kussen en af en toe je kennis te laten maken met mijn hoge hakken. Tevens wil ik dat je als mijn sexslaafje fungeert en er alles aan doet om mij tevreden te stellen en er voor te zorgen dat ik aan mijn genot komt zonder aan je eigen genot te denken. Je eigen genot komt pas in de vorm van een beloning als je goed je best hebt gedaan en je hebt getoond dat je het waard bent om ook een orgasme te krijgen. Spreekt het jou aan? Stuur mij een bericht me voor een afspraakje.