Volle vrouw zoekt sex relatie

WELKE MAN HOUDT ER VAN DIKKE VROUWEN? GRONINGEN

stuur Fee uit Groningen een gratis berichtjeIk ben een volslanke vrouw van 25 jaar oud uit Groningen. Ik zoek een leuke vent voor vaste relatie die op goede sex worden gebaseerd. Ik weet niet waar de leuke mannen lopen maar ik heb er moeite mee om er eentje te vinden die toevallig van dikke vrouwen houdt. Ik heb 15 extra kilootjes. Zelf vind ik dat helemaal niet lelijk. Ik heb mooie volle tieten, lekekre dikke billen, ik heb mooie rondigen. Ik zou niet eens willen afvallen. En ik weet dat er mannen zijn die juist van zulke volle vrouwtjes houden en die sex met dikke vrouwen lekker vinden. Ben jij een vrolijke sympatieke man en houd je van mooie dikke vrouwen? Dan zoek ik jou. Stuur mij een leuk berichtje. Ik hoor het heel graag van jou. Kusjes xxx Fee

Contactgegevens van Fee uit Groningen